Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No a co?

Pokud jde o Krym, tam je to již uzavřená záležitost a jinak to prostě nebude.

A číst další slátaninu o tom, co bylo a co nebylo, k čemu je to z pohledu dnešní geopolitické situace dobrý?

.. odpovím si sám: je to k ničemu

3 7
možnosti
PV

tak pokud pristupujete ke vsem historickym faktum timto zpusobem, pak se nedivim, ze nektere chyby musime opakovat a platit za neco, co uz bylo jednou zaplaceno.

5 1
možnosti
Foto

SUPER Karma!

Perfektní rozbor. Jenže některým blogerům, komentátorů, novinářů i politikům to nevysvětlíte. Oni mají svou pravdu a když jim předložíte pádný argument, dostanete odpověď podle vzoru jistého soudruha:

"Ja odmitam diskutovat!"

Díky!

6 2
možnosti
ZK

Z75d94e82n67a 60K41o78č49í

17. 4. 2014 16:49

Nechci územní celistvost ukrajiny nijak zpochyňovat, ale představte si co zaznělo teď v Maďarsku:

"Ukrajina je umělý státní útvar," prohlásil Gaudí - Nagy, poslanec za neonacistickou maďarskou stranu Jobbik, která se v nedělních parlamentních volbách stala s 21 procenty hlasů opět třetím nejsilnějším uskupením v maďarském parlamentu.!!

0 0
možnosti
MS

Dobře a přehledně podáno, Díky. R^

4 0
možnosti
MK

Takže minule jsme se dozvěděli, jak prosté je vyvrácení mýtu o příslušnosti Krymu k Rusku  - stačí zkrátka přestat vnímat Ruské imperium jako Rusko a ona doba se svrkne na přijatelné minimum. Nyní jsem překvapivě zaznamenal, že Chruščovova akce nespočívala v opileckém večírku a raním zařváním tak poroučím, ale měla i nějaké byrokratické pozadí což společně s dalším překvapením jakým je existence politbyra vrhá na případ dočista jiné světlo.

Předpokládám, že tím rozhodně nekončíte, takže jen tak dál. Narozdíl od jiných mají vaše články nepochybnou informační kvalitu, byť se míjejí základním účelem. To že Nikita věnoval Krym UA nezmění ani šestiset stránkový rozbor jednotlivých právních a úředních kroků - kdyby nedal, nebyly by.

2 4
možnosti
JV

Děkuji za přehled o vývoji přičlenění Krymu k Ukrajině. R^

1 0
možnosti
BK

Mno, připadáte mi dost starý na to, abyste měl alespoň povědomí o tom, jak probíhalo oficiální schvalování komunistických orgánů, včetně parlamentů. Dosvědčujete to už v prvním bodě, kde dokládáte, že Chruščov nebyl ukrajinec, ale přesto jí šéfoval. Protože takhle to v "táboře míru" chodilo. Vy to tu prezentujete smrtelně vážně jako kdovíco a přitom to byla komunistická taškařice o správním členění, něco jako v Československu administrativně správní reforma a změny hranic např. mezi Severomaravským a Východočeským krajem. Dohady o usnášení schopnosti polytbyra a spol. jsou naprosto irelevantní.

2 7
možnosti
PV

jisteze v souvislosti komunistickym rezimem nemuzeme mluvit o demokratickych procesech, nicmene to nikoho neopravnuje pouzivat lzi - typu Chruscov byl ukrajinec, ... - k obhajobe svych nazoru. Cestny clovek zustal cestny i v nedemokratickem svete, za to z krivaka demokraticky rezim lepsiho cloveka neudela.

6 0
možnosti
ZH

R^

Perfekt, jen jste to měl napsat o pár týdnů dřív. Ani jsem netušil, že němci měli tenkrát autonomní republiku.

6 0
možnosti
Foto

Karma. Zajímavé , fundované. Přesto - vsadím se třeba o metr piv , že třeba již zítra se dočteme v některém blogu , jak .....ožralý Ukrajinec Chruščov daroval Krym......

Některé omyly jsou nevyvratitelné jako např. vysoký obsah Fe ve špenátu.....:-)

16 1
možnosti
JF

:-)Je to tak. A k tomu okamžitě přidají, že i Brežněv, který na nás poslal tanky byl Ukrajinec, což rovněž není pravda, nebyl ani Rus ani Ukrajinec , byl to  Čuvaš . To je národnostní menšina ugrofinského původu , vzniklá směsicí volžských Bulharů a Tatarů

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik