Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Autore jste pouhým sportovcem, který tahá za lano na jistou stranu. Na rozdíl od V.Klause, který netahá, ale je všem podobným včetně vás na obtíž, přestože již nemá žádné politické "tlačítko". Je svůj a to vadí.

0 0
možnosti
LG

Je zajímavé, že článek se vyjadřuje ke konkrétním tématům, o kterých psal Klaus: Sýrie, Irák, Libye, Arabské jaro, destabilizace režimů, atd. Většina reakcí pod článkem jse, naopak, buď jednovětných a bez jakýchkoli argumentů, nebo se vyjadřují k tématům úplně mimo: Ukrajina, Afghánistán, zda je nebo není Muslimské bratrstvo teroristickou organizací, spiklenecké teorie o tom, že autor dostal za úkol článok napsat, atd. Zdravý selský rozum si zašel na pivo...

1 1
možnosti
Foto

Nechápu, co ty všichni prskají. Stabilita v Sýrii byladržena násilím, až došlo k povstání proti vládě. Jednala RB OSN, o Sýrii aveškeré návrhy blokovalo Rusko, přes varování zemí, že zde válka se může zvrtnouta dojde tam k humanitární katastrofě, protože tam má základnu a dováží tamzbraně.  Stejně tak Libye, byla složena z několikaarabských kmenů, kde vládnoucím kmen utlačoval ty ostatní. (když si dám práci,jejich jména najdu)  Došlo k posvátní,které se snažil potlačit Kadáfi  silou abombardování měst s civilním obyvatelstvem. Jednala RB OSN, kde je i Ruskovyhlásilo bezletovou zónu nad Libyí. Dodržování zóny podle OSN hlídalo NATO aFrancie. S tím Rusko souhlasilo. Irák nedodržoval rezoluce OSN, a protožetam má Rusko své zájmy tak v RB OSN veškeré návrhy blokovalo. Tak se 36zemí rozhodlo, že podnikne invazi do Iráku. K tomu byl souhlas okolnícharabských zemí. Jenže došlo k tomu, že se země složená stejně jako okolníarabské kmeny se rozpadá. Nakonec největší zisk má z toho Rusko, kterézískalo právo v Iráku těžit naftu spolu s Čínou. USA nikoliv

2 2
možnosti
KD

Zas ten Putin. On vlastně ovládá celý svět.

0 0
možnosti
KD

Autor je úplně jasnej. Dostal za úkol napsat článek Ale jak chce proti domnělým lžím bojovat lží.

USA někoho označí za diktátora a bez jakéhokoliv mandátu OSN na tu zemi vlítne, rozloží ji. A vítězoslavně se stáhne. To byl Irák.

 Afghánistán, to bylo jen vylití vzteku za odpal amerických mrakodrapů. Že většina teroristů byli Saudští Arabové nechali Američané bez povšimnutí. Dnes opět v Afghánistánu Taliban jasně vyhrává. Není divu, když tam Američané instalovali zkorumpovaný režim Karzáího.

A v Egyptě byl svržen Mubarak a vládu převzala teroristická organizace Muslimské bratrstvo. To se fakt povedlo. Stejně jako Kosovo bylo vytrženo z Jugoslávie a vládu převzala teroristická organizace UCK.

A naposled Ukrajina. Organizování a podpora puče, při kterém byl neústavně svržen zákonný prezident uznaný mezinárodním společenstvím. A následovali vražedné útoky na ukrajinské Rusy.

Všechny tato činy jsou v českém zájmu ? To takový Husák byl inteligentnější než celá naše dnešní věrchuška, odmítl vyslat naše vojáky  do sovětského dobrodružství v Afghánistánu.

To Havel se mohl ztrhat, že mu málem praskla žilka, jak volal po přepadení Iráku, že francouzští a němečtí politici se divili, jakou jim Amerika nasadila veš do kožichu.

1 5
možnosti
Foto

J80a10k25u36b 55R89o42t70h

23. 6. 2015 18:21

Mám ty vaše nesmysly a lži vzít popořádku, nebo vám stačí, když napíšu: celkově bullshit?;-€

6 1
možnosti
Foto

Kritizuji Klause téměř celou dobu jeho působení a nemám ho rád. Ale jeho článek, až na některé nesprávnosti, má správnou a logickou podstatu. 

Váš text je, autore, přitažený za vlasy a nelze s ním souhlasit.

4 0
možnosti
Foto

J53a45k37u39b 47R60o90t94h

23. 6. 2015 16:37

Jak vidíte, lze. Takže opravuji vaše slova - lze s ním souhlasit, neb někteří souhlasí, já nesouhlasím. To už je výstižnější, viďte?:-/

3 1
možnosti
JZ

Vůbec se nedivím , že máte celkovou karmu  0 . Radši pište o rozmnožování mihule říční  !!

5 0
možnosti
LG

Pokusím se něco o mihuli nastudovat. A vy se pokuste nastudovat si, jak se karma postupně snižuje k nule, když několik měsíců nic nepublikujete.

0 1
možnosti
JB

Pane autore,ani opakovanou lží pravdu nezměníte!Agresivní politika USA a NATO je příčina uprchlické krize,tak se s tím smiřte a přestaňte si lhát...Rv

6 2
možnosti
Foto

J75a77k40u88b 17R14o91t94h

23. 6. 2015 16:36

Jistě, zvláště agresivní politika v Eritrei, Mali, Čadu, Dárfúru a Nigérii, odkud pochází většina !! oněch zdravých a svalnatých mladíků, mířících přes Středomoří k nám a jinam. Jinak zdráv?;-€

4 1
možnosti
Foto

Jo, až na drobnosti naprostý souhlas. Odpovídá to i mému názoru na věcR^

1 3
možnosti
PH

Už šetříte na barevné chudáky a připravil jste jim ubytování. Já už jsem začal, vyklidím chalupu, ve které žiji a jestli mně to dovolí, tak si postavím na zahradě stan a taky je budu živit.

1 0
možnosti
MD

Nebo jak si ma ctenar vysvetlit vetu zacinajici 'Rada schvalovala mnohé nekompetentní návrhy Evropské komise ..'.

1 0
možnosti
Foto

J40a44k11u49b 97R38o33t22h

23. 6. 2015 16:39

Tak, jak je napsána. Nevolení evropští úředníci EK vymýšleli kraviny a ministři vlád zemí EU je schvalovali, páč na vládnutí v Radě kašlali. :-/

1 1
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik