Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Celková  karma  0  hovoří  za  vše !

1 0
možnosti
LG

Jane Zahradníčku, naučte se pravidla pro výpočet celkové karmy. Když autor delší dobu nepublikuje, karma klesá k nule.

0 0
možnosti
KV

Novy Mnichov vuci Britanii, Francii ? Kdo je zabere ?

0 0
možnosti
LG

Karel Voves, nikoli vůči Británii nebo Francii. Vůči Evropě. Velmoci si ji rozdělí na sféry vlivu tak, jak to udělaly v roce 1945. USA si například vezmou Británii, Francii, Nizozemsko, Belgii, Norsko, Řecko a Portugalsko. Rusko si vezme Polsko, Ukrajinu, Finsko, Litvu, Lotyšsko, Estonsko, Rumunsko, Moldávii, Slovensko, Srbsko, Černou Horu a Kypr. Turecko si může vzít Bulharsko, Makedonii, Albánii, Kosovo a Bosnu. Německo si ponechá Švédsko, Česko, Rakousko, Maďarsko a severní Itálii. A Čína si třeba vezme Španělsko, Řecko a jižní Itálii. A budeme mít v Evropě zase nesvobodu a studenou válku.

0 0
možnosti
PJ

Autore, příliš podléháte setrvačnosti. Vaši chlebodárci už tahaj za brzdu. Sledujte trochu cvrkot, ať na Vás nedopadnou rány určené na jejich hlavy.

6 0
možnosti
Foto

Budete pohlížet jako na zrádce i na účastníky OH?

5 2
možnosti
MM

Účastníci OH jsou politici?

1 1
možnosti
JV

Zemanovci - to bylo  take psano.

Prezident republiky inženýr Miloš Zeman je nešťastný člověk. I když chce konat dobro, na okolí to působí jako hnusné populistické rozeštvávání

Zdroj: http://www.lidovky.cz/zverina-zeman-je-nestastny-clovek-vse-co-udela-vyzni-zle-ped-/nazory.aspx?c=A150729_085435_ln_nazory_ELE

A hurra na minusi.

2 3
možnosti
JC

Nemyslím si, že pan prezident je nešťastný člověk. Naopak, myslím si, že se královsky baví. Dosáhl ve svém životě mety nejvyšší, je prezidentem republiky, kde se narodil a žil celý dosavadný život. Nenechá se svazovat nesmyslnými příkazy a pokyny, byť i nevyslovenými. Koná jenom to, co považuje za nejlepší. Klidně i "proti všem". Není slouhou nikomu. Je moudrý a inteligentní natolik, že nikdy svou "rebelii" nepřepískne natolik, aby to byl impeachment.

Takže - není to nešťastný člověk, ale pán v letech, který dosáhl v životě hodně a královsky se baví. I nad takovými a podobnými články novinářských presstitutů.

8 2
možnosti
IG

A když zajde slunce, tak za to taky může Zeman ... ;-D

5 2
možnosti
JC

Jak jinak, že ...?:-)

1 0
možnosti
AS

A56d23a44m 55S71t91a96v71a

6. 8. 2015 8:30

Něco takovýho může napsat jen ten korunovanej.... a totální ignorant!

6 3
možnosti
LG

Adame Stavo, a co máte konkrétně na mysli? Nebo si jen potřebujete kopnout?

0 0
možnosti
Foto

Z CV autora: ,,Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz."

,,Proč je prezident Zeman zrádce"

?Inu jak pro koho, žeRv A jinak nejen pro AUTORA: Jsme členy EU, njikoli vazaly na úrovni protektorátu jakékoli říše, atˇ by měla své ,,centrum" kdekoli!Jsme suverení stát ![>-]V

7 3
možnosti

Měli bychom být suverénní stát, který vědomě a dobrovolně předá část svých pravomocí většímu celku v zájmu vlastní budoucnosti a vlastního přežití.

0 4
možnosti
Foto

No potěš koště! Ještě mi tam chybí, že nemá rád zvířátka (v mládí prý úmyslně šlápl na chrousta).

4 4
možnosti
JC

Samozřejmě s Vámi souhlasím, omlouvám se za to mínus, uklikl jsem se.

Dnes zase dostali zemanobijci do rukou klacíček, kterým chtějí ztrestat "drzého" prezidenta, jenom za to, že nejde v davu a neposlouchá na slovo matičku EU a tatíčka USA. Tady vůbec nejde o nějakou pofidérní soudržnost se státy, které autor na přeskáčku jmenoval. Protože, mimo jiné, ty nejmenované, větší a sebevědomější, si dělají svou politiku dle svého a třeba i do té Číny si jezdí jak se jim to hodí.

V článku jsou mnohé bludy a smyšlenosti, vyvracet je by bylo na stejně dlouhý elaborát.

6 4
možnosti
KC

Prostě Zeman měl držet basu. Tak to chodí mezi spolehlivými lidmi odedávna. Kapricem si u spojenců pohoršil nejen své renomé, ale i pověst státu, který reprezentuje. Právě takové případy Rusové i Čína potřebují: "Vidíte, neděláme asi nic špatného, když i EU na nás nemá jednotný názor."

4 0
možnosti
MD

EU jako 'Narodni fronta CSSR'.

4 3
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik