Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A68d24a89m 80S39t61a79v22a

20. 8. 2015 8:08

"....Šíří národní povýšenost ...": Můžete, autore, uvést, kde jste ten totalitní nesmysl objevil? Vypadá to že se to zrodilo  ve vaší mozkovně, jen abyste po zemi šířil lež a nenávist. Opět se tu šíří vlna marxistické nenávisti, opředená lží o jakémsi nárůstu xenofobie, o ztrátě lidskosti a rozumu u našich lidí a dalších podobných nesmyslů! Že těm šiřitelům takových nestoudných pamfletů není trochu hanba! Jako i vám....

0 0
možnosti
LG

Adame Stavo, není mi ani trochu hanba. Vždyť se okolo sebe podívejte, jaká nenávistná propaganda se šíří v českých médiích a na internetu. Řekové jsou svině, protože kradou naše peníze. Poláci proto, že nám posílají otrávené potraviny. Rakušané proto, že chtějí zrušit naši jadernou energetiku. Slováci proto, že nám berou místa na vysokých školách. Ukrajinci proto, že chtějí nezávislost, kterou Češi získali již před 97 lety. Němci proto, že nás chtějí kolonizovat. Musím vám říct, že cestuji hodně, ale s takovým množstvím nenávisti jsem se nikde nesetkal. Dokonce ani v tak xenofóbních zemích jako Řecko, Maďarsko nebo Slovensko.

0 0
možnosti
SB

Píšete totální nesmysly, když nás, kteří se velice kriticky vyjadřujeme k EU a kteří používáme slovo "pravdoláskař" označujete za šovinisty.

Já si například vůbec nemyslím, že cesta bez spojenců by byla lepší. Já pouze tvrdím, že současná EU to vede natolik špatně, že pouze zaslepenec a pravdoláskař to nevidí.

Příměr: I ve vánici v horách je lepší být ve skupině než být sám. Zvyšuje se tím pravděpodobnost, že najdeme cestu k nejbližšínu hotelu nebo k nejbližší vesnici. Když ale ti ostatní budou prosazovat nějakou naprostou hloupost, tedy třeba cestu, o které spolehlivě vím, že je špatná, tak se od nich odloučím a jdu tam, kde je naděje na záchranu. Svým osamocením sice snížím své šance, ale i tak je reálnější ujít tři kilometry v hustí vánici sám než zachránit se ve skupině deseti lidí někde, kde to nepřichází v úvahu.

My, kteří tvrdíme, že EU je cesta špatným směrem, máme z 90% na mysli to, že tato EU je na nic. Neustálé cpaní peněz do zkrachovalého Řecka, neřešení otázky přistěhovalectví apod..

1 0
možnosti
JR

J36a96n 29R15á79ž

20. 8. 2015 13:14

Ten přiměr o skupině ve vánici je skvělý, ale dovolím si ho upravit. My jsme socialismus zažili, zažili jsme i dobu jedné povolené pravdy a víme jak dopadají státy, které jsou řízené nikoliv národními vládami, ale autokratickou vládou z dalekého mocenského centra.

Takže, když jde skupina ve vánici a její vůdcové se vydají cestou k propasti o které Vy víte, je lepší skupinu opustit. Oni směřují k jisté záhubě, ten kdo jde pak sám, má šanci se jí vyhnout.

0 0
možnosti
MD

Napr. k odstavci 'Skutečné národní zájmy'.

Tak hodne stesti v demokraticke EU. A jako jedno z poslednich muzeme uvest  treba 'opakovana hlasovani', kvoty, atd.

Tak co, byvaly SSSR, jak si na tom stojis z tohoto pohledu?

0 1
možnosti
LG

Miloši Dvořáčku, co vy víte o bývalém SSSR, že si jej dovolíte srovnávat s EU?

Jeden příklad: když Stalin ve 20. a 30. letech postupně v několika krocích okradl Burjatsko-mongolskou autonomní sovětskou republiku o polovinu jejího území, odjel nakonec vůdce ASSR v roce 1937 do Moskvy protestovat proti této "vraždě národa". V Moskvě byl zatčen a po několika dnech zastřelen. A Burjatsko je dnes malou bezvýznamnou republikou, zatímco jeho nejdůležitější město Čita je dnes ruské.

Dokážete si představit, že by se "prezident" Evropské unie Donald Tusk vůbec odvážil Česko okrást třeba o Moravu nebo Sudety? A kdyby prezident Zeman protestoval, nechal by ho zastřelit? Vždyť je to absurdní a vy nemáte páru o tom, jak Evropská unie funguje. Možná by pomohlo, kdybyste se nedíval jen na Novu a nečetl jen Blesk, ale vzal si občas do ruky třeba i německé, francouzské nebo slovenské noviny nebo se podíval na televizi BBC.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik