Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak jste vynechal Írán, eufemisticky na mapce označený jako "jiná země". Až na to, že Írán vede nepřímou válku v Jemenu, Sýrii a Libanonu. Aktuálně a některé z nich dlouhodobě.

1 0
možnosti

Trump po uzavření obchodu se Saudy na nákup amerických zbraní vesele prohlásil.."....jobs, jobs, jobs..." to je jasné vysvětlení...vůbec nejde o nějakou antiteroristickou alianci, jde o pracovní místa v USA ve zbrojařském průmyslu....a ta se dlouhodobě udržují válkou.....a tak USA nutně potřebuje válku jako prostředek pro udržení pracovních míst ve zbrojařském průmyslu a zároveň tím přesouvá daně daňových poplatníků ze státního rozpočtu do kapes majitelů zbrojařských firem a zároveň tím ochuzuje vlastní lid........to je systém vládnutí.....jde jen o to dát lidem práci a UDRŽOVAT JE V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI A V PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ....tedy mít mizerné školy, což se zařídí nízkými platy kantorů, a odtud ta tupost, a přiměřená chudoba se zařídí neustálým zvyšování jak plateb na cokoliv včetně poplatků v bankách tak neustálou výměnou dokladů za poplatek....a tak dále.......a odkud si myslíte, že naši mocipáni odkoukali tento systém????

1 1
možnosti
Foto

odkud si myslíte, že naši mocipáni odkoukali tento systém???? Od komunistů ?;-D;-D. Jinak jste pane Bartoš neskutečnej. Vy se jednou z toho USA zblázníte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik