Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pokud Arabové prchají do Evropy před Rusy, tak bychom je tedy měli jenom vítat, neboť tedy jde o demokratickou opozici, která se bude zcela určitě snažit příjmout evropské hodnoty. A navíc bude svou emigraci považovat za dočasnou záležitost, a tedy bude se snažit vrátit domů.

1 0
možnosti

..... ;-D;-D,- sem se zachechtal,- .... a zpátky k plotně, dneska robim boršč !

3 1
možnosti

:-) Pane autore ! Při Vašem vzdělání ! Byl by tento exodus do Evropy, kdyby nebylo Arabské jaro? Kdo ho vyvolal? Kdo vyzbrojil Taliban a islamisty? Bylo za vlád diktátorů tak špatně, že nikdo neutíkal i když jistě mohl? A najednou, jako na povel se zvednou masy lidí a kráčí k nám. Rusko je k nám neposlalo. To z toho může jenom těžit! Tak, jako Majdan přihrál Rusku Krym ! Odpovězte si upřímně na tyto dvě otázky, a uvidíte, že jste napsal tendenční blábol ! RvRvRv

1 2
možnosti
Foto

Vcelku bych s tím souhlasil, jen místo Ruska bych psal Kreml.

Dále si myslím, že není třeba, aby EU měla vlastní armádu, když jsou její členové členem NATO. Vedlo by to jen k tahanicím o kompetenci.

Diskutéři, jimž se Váš blog nelíbí, ale ani v jednom případě nedokázali Vaše názory vyvrátit. Vesměs jde o nevhodné poznámky na adresu autora, tudíž jde o komentáře, které se netýkají obsahu blogu.

R^

2 1
možnosti

Pravda, pravda. Uz davno neplati, ze vsechny cesty vedou do Rima. Dnes je Rim uprostred kruhoveho objezdu.

2 0
možnosti

Vy to máte pomotaný...

1 0
možnosti

Proc by pan Garassy nekoho tady mazal .Ti oponenti jsou JEN Putinovi vazalove a na ty ......

0 0
možnosti

Muze chytry a inteligentni autor napsat totalne hloupy clanek. Nemuze. Kdyz napiseme, ze clanek je totalne hloupy, neprimo vyslovujeme svuj nazor na autora a dochazi k situaci 'argumentum ad hominem'. Takze co ted?

3 5
možnosti
Foto

Tak vezměte jednotlivá autorova tvrzení a s pomocí doložitelných důkazů je vyvraťte. Zkuste aspoň jedno. Schválně! Rv

4 0
možnosti

Ladislav Garassy: "jsem zanícený občan" - tak ano, v tom s vámi musím naprosto souhlasit, nějaký zánět tam asi bude R^ ; doufám, že vám vaše záněty neznemožní účast v olympiyjském Riu tak, jako kdysi Cimrmanovi, který díky mnoha zánětům sledoval Olympiádu pouze jako zanícený divák ;-)

6 3
možnosti
Foto

Garassy, přemýšlím usilovně, co blogem sledujete. Je tu tábor rusofobů, ale kam se na vás hrabou. Vy jste extra třída. Jsem zvědavý co udělají admini, na tu snůšku podkladků, bez udání zdrojů.

7 2
možnosti

odstraní nesouhlasné diskuzní příspěvky? ;-D

6 0
možnosti

A ještě jednu věc napíši: vaše tvrzení, že je třeba budovat společné ozbrojené síly, je mimo mísu. Problémem není to, že ozbrojené síly jsou roztříštěné, nýbrž to, že ani ty současné roztříštěné ozbrojené síly nemají pravomoci zasahovat. Třeba italské loďstvo místo toho, aby Evropu chránilo, vozí přistěhovalce od afrických břehů až na Sicílii nebo na Lampedusu. Když maďarská kameramanka pomůže policii tím, že podrazí nohy člověku, který před policií utíká, je proti ní vedena celoevropská mediální štvanice. Nač tedy chcete koordinaci evropských ozborjených sil, když současně se nadává i civilistovi, který ozbrojeným silám pomůže?

Až budou vojenské síly jednotlivých států dělat vše, co je v jejich moci, a přesto nebudou zvládat své povinnosti, pak bude na místě hovořit o vytvoření společných a společně koordinovaných ozbrojených sil. Zatím k tomu však nemají pravomoc.

5 0
možnosti
Foto

Vlády evropských zemí nechtějí imigraci bránit a teď jen objevit co je nutí k sebevražednému chování. Možná že mají tu nemoc, jméno jsem zapomněl, která prý zblbne myši, že jdou kočkám naproti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1662x
Jsem zanícený občan, kterému záleží na tom, jak se bude žít za několik desetiletí. Jinak, geograf, cestovatel a příznivec strany evropani.cz.

Twitter: @LGarassy

Seznam rubrik